Het begint met goede voeding

Pure producten

Het begint met de vraag: Wat is goede voeding? Dat is voor elk paard verschillend. Immers elk paard is uniek. Denk aan ras, leeftijd, achtergrond, training, leefomgeving… Allemaal factoren die belangrijk zijn om te bepalen wat goede voeding is voor uw paard. Een eenduidig antwoord bestaat daarom niet. Maar één ding is zeker: De kans is groot dat uw paard naast ruwvoer, extra voedingsstoffen nodig heeft. Voedingsstoffen waar hij als gedomesticeerd paard niet meer zo makkelijk zelf aan kan komen.

Al langere tijd gebruik ik om die reden voor onze eigen paarden HELTIEhorsel®️. De filosofie van het (familie)bedrijf spreekt mij erg aan. En, veel belangrijker nog, het werkt!
Alle paarden (en zelfs de honden) krijgen van mij producten van HELTIEhorse®️. Elk dier krijgt daarbij  de voedingssupplementen die hij nodig heeft, gebseerd op symptomen. Denk aan overgewicht, snel last van stress, jeuk etc. Bij alle dieren is er zichtbaar resultaat!  

Ik kwam erachter dat er in Frankrijk geen leverancier is van HELTIEhorse®️
Maar dat is nu verleden tijd! Vanaf heden zijn de producten te koop bij Le sud du Morvan!

Daarom de producten van Heltiehorse®️

100% Natuurlijk

De producten van HELTIEhorse®️ zijn 100% natuurlijk op basis van kruiden en mineralen.

Op basis van vergaande kennis

Achter HELTIEhorse®️ staat een familiebedrijf dat bestaat uit diergeneeskundigen. De producten hebben zij zelf ontwikkelt op basis van kennis en ervaring.

Breed assortiment

Of het nu gaat om preventieve gezondheid of ter ondersteuning bij het oplossen van een gezondheidsklacht. Grote kans dat u in het assortiment van HELTIEhorse®️ vindt wat u zoekt.

Zichtbaar resultaat

De producten puur en zoveel mogelijk in vloeibare vorm, zodat ze snel door het lichaam worden opgenomen. De producten van HELTIEhorlse bieden daardoor snel resultaat.

Holistische kijk op gezondheid

Mijn verhaal

Verhuizen naar Frankrijk was nog maar het begin van ‘het roer om’. Ik ben al veel langer geïnteresseerd in de algehele gezondheid van paarden. Dat begon toen ik in 2018 een opleiding volgde tot paardencoach. Ik ging mijzelf steeds vaker afvragen: ‘Wat doet dit met het paard?’ Vooral omdat ik als paardencoach hele bijzondere dingen mocht ervaren die aantonen hoeveel wij nog niet weten en hoe gevoelig paarden zijn. Vervolgens kreeg ik mijn eigen paard die verschillende psychische en lichamelijke kwaaltjes leek te hebben. Ik kwam daardoor met verschillende specialisten in aanraking, die allemaal mijn interesse aanwakkerden. Ondertussen bleef ik doorleren en maakte ik kennis met het systemisch werk en de kracht van manifestatie. Het geleerde bracht ik tot dan toe in praktijk als marketeer en businesscoach. Ondertussen volgde ik voor mijn eigen paard een cursus Masterson (Speciale massagetechniek voor paarden) En werd ik vanuit een hele andere hoek geïnspireerd door diverse opdrachtgevers die een wereld van  de heilzame werking van planten, aardstralen en de Chinese geneeskunde lieten zien. Ik smulde van alle informatie de afgelopen jaren en legde al snel een link naar de algehele gezondheid van paarden. Maar pas in Frankrijk kwam het besef dat het de hoogste tijd is om mijn interesse om te zetten naar kennis en kunde. Hier start mijn reis als diergeneeskundige. Ik sta nog maar aan het begin van deze reis, maar mijn doel is helder:

De algehele gezondheid van paarden verbeteren door paarden op holistische wijze te behandelen en deze kennis over te dragen aan paardeneigenaren. 

Linda